Herfst

Het meest kleurrijke seizoen
is begonnen: de herfst!

De tijd van blaadjes vallend van de boom en paddenstoelen die in verschillende kleuren boven de grond uitkomen.

Maar ook de tijd van gezellig, samen dineren als het buiten grijs en kil is met onweersbuien. 

Smaakvolle maaltijdsoepen

Onze heerlijke erwten- en bruine bonensoep zijn nu verpakt in een nieuw jasje. De maaltijdsoepen worden niet meer in emmers verpakt, maar in zakken. Er is bewust gekozen om de soepen in zakken te verpakken, omdat het de smaak optimaliseert. Meer info? klik dan hier.

Onze concepten

Zoveel mensen, zoveel wensen. Met name in de zorg is een doelgroepbenadering van belang. Ons nieuwe concept 'Vers & Op Smaak' geeft daar invulling aan. Lees hier meer over dit concept.

Seizoenmenu's

Het is de laatste weken al wat kouder geworden en de winter staat nu echt voor de deur. Wij zijn dan ook al druk bezig geweest met de opzet van een nieuw lekker wintermenu. Klik hier voor het menu van dit seizoen.

Kerstmenu

Tijdens de feestelijke decemberdagen zet je natuurlijk graag iets heel bijzonders op tafel. Onze koks hebben voor Kerst en Nieuwjaarsdag zes prachtige menu's samengesteld die tot de verbeelding spreken. Bekijk hier het kerstmenu!

Actueel

Smaakvolle maaltijdsoepen

Onze heerlijke erwten- en bruine bonensoep zijn nu verpakt in een nieuw jasje. De maaltijdsoepen worden niet meer in emmers verpakt, maar in zakken.

Lees verder

Keuken Beekbergen bestaat 10 jaar!

Dag van de dietist

Geslaagde kerstpresentatie